Kedves érdeklődő pár!
Köszönöm szépen ajánlatkéréseteket, megtiszteltek vele.
Mivel dátumotok számomra még szabad, ezért kérlek titeket olvassátok bizalommal ajánlatom – az alábbi sorokat:
Ceremóniamesterként vállalom, hogy a megbeszélt forgatókönyv, valamint egyeztetett egyéni kéréseitek alapján az esküvőt legjobb tudásom szerint vezénylem le magyar illetve kérésre angol nyelven. 
Alkalomhoz illő, pontos megjelenéssel és 100% odafigyeléssel segítek (ha van, akkor természetesen esküvőszervezőtökkel együtt) a többi szolgáltató munkájának összehangolásával abban, hogy számotokra a lehető legélménydúsabb, zökkenőmentesebb lehessen esküvőtök napja.
A közösen – a pár által jóváhagyott – akár a ceremóniamester aktív részvételével / kreatív tanácsaival előre elkészült forgatókönyv alapján a ceremóniamesteri feladatok (vendégek informálása, események felkonferálása, egy egyeztetett esetleges játék és az este során történő kiemelt események levezénylése maximális odafigyeléssel) a feladataim részét képezik.
Az esküvő beszélt nyelve:  magyar / angol – egyeztetés alapján
Amennyiben van választott esküvőszervezőtök, vele harmonikusan működünk együtt a nap során – megosztva a háttérfeladatokat és a reflektorfényben történő kommunikációs pontokat egymás közt – mindig a tökéletességre és zökkenőmentességre törekedve.

Kétnyelvű (HUN-ENG) esküvő esetén az ajánlat tartalmazza legfeljebb 3 db,  kötött terjedelmű esküvői köszöntő-beszéd előzetes minőségi fordítását egyik célnyelvről a másikra és a helyszíni tolmácsolásukat (ezek általában a vacsora bizonyos pontjain elhangzó ünnepi beszédek).

Tanács: Az esküvő levezetésével kapcsolatos véglegesítő megbeszélést az esküvő előtt legkésőbb 14 munkanappal előbb (de inkább korábban) kell megtartani annak érdekében, hogy az esetleges apróbb változtatásokra még időben sor kerülhessen.
A ceremóniamester teljes tiszteletdíja útiköltséggel együtt: 290.000.- Ft, 
ebből foglalóként a jelen ajánlat elfogadásakor kitöltendő megbízás aláíráskor fizetendő: 70.000 Forint. A tiszteletdíj maradékának kifizetése az esküvő napján, a feladat teljesítésekor készpénzben esedékes.
Egy nagyon fontos dolog: a ceremóniamester egy bizalmi személy, akinek személyisége, stílusa, kommunikációs egyedisége, tudása, eltökéltsége és lelkesedése is fontos, nem csak az “ára”. Beszélgessünk egy kicsit személyesen, hogy az “embert” is láthassátok a szolgáltató és az ár mellett, és láthatjuk, hogy valóban azt tudom-e nyújtani nektek, ami a ti elképzeléseitek, vagy mennyire találkoznak a lehetőségek a vágyakkal 🙂
Keressünk közösen választ a bennetek rejlő kérdésekre, mindennemű kötöttség nélkül. 
Az esküvő a ti oldalatokról hatalmas élmény – a mi oldalunkról igazi csapatmunka. (Szervezőtökkel való egyeztetés mellett/során) kérjetek bátran tőlem is véleményt egyéb szolgáltatókkal kapcsolatban (DJ, fotós, Filmes, dekoratőr, ruhatervező, sminkes, fodrász…) örömmel írom meg nektek esetleges korábbi sikeres együttműködésem tényét egyéb, már általatok kiválasztott szolgáltatóitokkal is – akikkel együtt dolgozhatunk értetek – csapatban, közös energiákkal, – a ti napotok sikeréért!
Kérdés esetén állok rendelkezésre örömmel, egyeztessünk időpontot:
telefon: 0036- 30-6709299
email: misi@weddingmc.hu // misidunai@gmail.com
www.weddingmc.hu
Www.facebook.com/weddingmchungary
 
 
 
Budapest, 2019.