Fotó: Jágity Fanni

Furcsa kicsit úgy összegezni egy évet, hogy nem volt egész. Hogy voltak, akiknek azt kellett mondani, „mi majd csak jövőre valósítjuk meg az álmainkat. De akkor majd úgy igazán, teljes lendülettel!”

Ha nem lennének az esküvői világ hihetetlen empatikus, együttműködő és mások nehéz helyzetét is átlátó szolgáltatói Partnereink, igen, így nagy „P”-vel ; … ha nem lennének azok a rugalmas, csapatban és annak fontosságában is gondolkodni tudó és akaró párok, akik értik, hogy egymás nélkül nem, csak együtt sikerülhet – akkor most szomorú lennék.

De nem vagyok. Mert – összességében – számos ember együttes munkájának, kitartásának és párhuzamos gondolkodásának megfeszített munkája árán, rengeteg esetben le tudtuk győzni a külvilág körülményeit – és megismételhetetlen esküvői pillanatokat hoztunk létre, amikre együtt lehetünk büszkék.

Fotó: Pakó Petra

Bár egy szuper januári és februári optimista indulás után az esküvői év csak júniusban kezdődhetett el igazán, igazi tökéletes lenyomata lett az esküvői szezon egy amúgy lenyűgözően ígéretes és rendkívül színes palettán mozgónak tervezett évnek.

Az 5 csillagos Gresham Palotából futottunk az etyeki szőlészetbe, egy igazi vintage esküvőre, ahonnan a Prónay kastély csodás parkjába érkeztünk egy emlékezetes nemzetközi zsidó esküvőre. Jártunk a Babérligetben, ami az ország közepe (kellene hogy legyen), a Bodrogi Kúria kis tavának szigetén, de eljutottunk többek közt a Budakeszi erdő kellős közepére, a sok száz éves tölgy alá a Wedding Wood páratlan parkjában is. Még pont jól időzítve a Columbus hajóról is csodát érezve  láthattuk közel száz emberrel az utánozhatatlan esküvői naplementét, majd átfutva a túlpartra a Várkert Bazárból is megtekinthették a szerencsések a készülő, de nagy szerencsénkre elmaradó vihar látványát. Az Öbölházban búcsúztattuk a nagyméretű esküvőket – egy időre – ahol minden irányban 20 méteren belül volt a Duna vize, és tényleg körbe vett a természet minket a város kellős közepén.

fotó: Terjék Krisztián

Én csapatban gondolkodom, mindig, mert csak úgy érdemes. A többes szám első személy a kedvencem – és esküvőkről szerintem csak így szabad gondolkodni.

Szerencsés voltam és vagyok, remek új embereket, szolgáltatókat ismertem meg, és sokszor támaszkodhattam a jól bevált, mindig kiválóan teljesítő partnereimre, akikkel együtt vittük sikerre az összes esküvőt, aminek valóra váltásával minket bíztatok meg.

Foto: The Meraki Projekt – Emil

A lényeg – hogy a fent bejelölteken túl (illetve velük együtt) idén

Nekem Ti vagytok az Év Együttműködő Esküvői Szolgáltatói:

Babérliget kúria

Bánhegyi Barbara – szertartás

Bodrogi Kúria – Inárcs – Soós Réka

Budapest Party Service – Dallos Szilvi

Cinewolf visual – Lilla & Ádám
Vintagi Decor – Andrási Ági

Columbus Hajó –  teljes leány- és legénysége

Creative Weddings by Landesz Kati – szervezés

DJ DAWE – Balázs Dávid – Eventtech solutions – Event Vibes

Esküvői Buli – DJ mSound – Paál Marci – DJ-Hang-Fény

Esküvők Virága – Óriás és József – Dekor

Fleur & Ballon – Dekor

Flóra & Bálint Acoustic – élő zene

Garaba Lívia – Smink

Green Weddings by Madarász zsuzsi – szervezés

Gresham Four Seasons – Németh-Bűrös Brigitta

Gyerekbarát Esküvő – Lazsádi Ákos

Haróth Balázs & Glamorous Company – élő zene

Jágity Fanni – fotó

Kovács Andi – szertartás

Kozanák Zsolt – DJ

Lengyel Balázs – fotó

Matuska Timót – fotó

Meraki Project – Emil & Peti – fotó

Natural Wedding Decor

Nóri Esküvői Dekor

Pallagi Ákos – CM

Pearl Event – Sipos-Dávid Orsi

Petra Pakó Photography

Prónay Kastély

Rókusfalvy Birtok

Show 4 You – DJ+fény+hang

Simon Teodóra – fotó

SoFeat duó – élő zene

Terjék Krisztián – fotó

The Photofun Company – Czap Zoli

Tóth András – fotó

Vidovics Ádám & Co – Film

Vörös Nándi – film

Wedding Wood – Lente Lilla és a Miracoloso csapat

Wellwed DJ – Brotya Norbert – DJ-Hang-fény

Wendl Péter – fotó

Wertan Co. Ltd. – Géza – film

Wondeer Wedding – fotó
Organik Cineworks – Laci – film

Zombori lászló – Film

… És van egy különdíjas csapatom is ezúttal. Mert igen, engem is megtalált a vírus, szeptemberben, egy szerencsétlen keddi napon. Egy olyan hét volt, amikor egy májusról a hét péntekre áttett esküvőt vezethettem volna Krisztina és János napján. Őrült lelkesedéssel készültünk rá… Szerdáról péntekre, tehát gyakorlatilag egyetlen nap alatt kellett találni egy megbízható, bevethető ceremóniamester kollégát, aki egy intenzív online felkészítést és forgatókönyv-egyeztetést követően hibátlanul és a pár vágyainak messzemenőkig megfelelő stílusban vezényeli le a napot úgy, hogy a vendégeknek egy pillanatig se juthasson eszébe, hogy most egy beugrást látnak. És ez is sikerült, ez is csak csapatban iskerülhetett. A segítségemre Rajki Laci jött, aki a Show 4 you berkeiből Petivel kiválóan együttműködve – csapatban alkotva (hogy máshogy…)  – osztatlan sikerre vitte a rendezvényt. Így a vírust is csapatban győztük le!

Bajtársiasságból, odafigyelésből és önzetlen segítségből is vizsgáztak idén az esküvői szolgáltatók – és büszke vagyok rá, hogy a párok értékelései alapján – csak záporoztak a csillagos ötösök!

Köszönöm nektek!

És persze: jövőre folytatjuk!

Keep rockin’ – Misi

The Wedding MC