Sziasztok!


Imi vagyok, a The Wedding MC team büszke tagja, és hosszú távú, nyitott kapcsolatban élek az esküvő szakmával.

Imi The Wedding MC ceremóniamester
Imi – a The Wedding MC csapat ceremóniamestere

A kapcsolat hosszú távú, hiszen közel 10 éve tevékenykedem benne, és nyitott amiatt, mert nem csupán egyetlen területén szereztem tapasztalatot. 🙂 Ugyanakkor fontos leszögeznem: itt kérem komoly szerelemről van szó.

Esküvői DJ-ként több száz esküvőn szolgáltattam már a szuper hangulatot, rengeteg fontos alap-tapasztalatot szerezve egy igen széles esküvői palettán, ám 5 éve belecsöppentem a tervezés és megvalósítás világába is: vagyis nem csupán a helyszínen, de már az előkészületek során is gondoskodom arról, hogy biztos kezekben érezzétek az esküvő minden zenéhez és hangulathoz kapcsolódó részét.

Néhány évvel ezelőtt a The Wedding MC csapathoz igazoltam és azóta ceremóniamesterként segítem a párok napjait és nyugodtan mondhatom – az esküvők világának több dimenziójában is megszerzett tudásomat minden egyes alkalommal jól hasznosítom a siker érdekében.

Ceremóniamesterként minden erőmmel azon vagyok, hogy nektek csak megélni kelljen a csodát – a tervezést és lebonyolítást bízzátok rám, a maximalizmusom nem engedi, hogy bármi is félrecsússzon.

Amire számíthattok tőlem a közvetlen és kedves hozzáállás mellett az out-of-the-box gondolkodás.

Hiszek benne, hogy egy kis kreatív csavarral igazán egyedi és megismételhetetlen pillanatokkal fűszerezhetjük meg a Nagy Napotokat. Az esküvőtökön stílusos humorral, kedves és elegáns kommunikációval szórakoztatok majd és irányítom a násznépet valamint a történéseket.

Álmodjuk meg közösen a részleteket!

____
Ha Imi bemutatkozása szimpatikus, és szívesen egyeztetnétek vele akár személyesen, akár egy online videohívás keretein belül, egy esetleges esküvői ceremóniamesteri együttműködés kapcsán, keressetek minket a The Wedding MC csapat itt található bármelyik elérhetőségén keresztül.

Mi bizalmat szavaztunk Iminek, ti is tegyétek meg bátran!