Gergő hatalmas esküvői tapasztalattal bír, és egészen biztos, hogy az  egyik legélénkebb, legszínesebb figura a csapatunkban. Felsőfokon beszél spanyolul – és mint rádiós műsorvezető, gálák, konferenciák műsorvezetője, természetesen magyarul is.

Gergő szenvedélyes mozirajongó ( a sci-fik és a fantasyk nyűgözik le a legjobban), imádja a társasjáték partikat, a hétfőket pedig kvízesteken tölti egy jól összeszokott csapatban. Óriási budapesti lokálpatrióta, de utazni is imád, az ország szinte összes figyelemreméltó esküvői helyszínén megfordult már.

Gergő őszintén vállalja, hogy 14 év ceremóniamesterség és 230 esküvő után is, minden alkalommal pityereg egy kicsit az ifjú pár nyitótáncánál. Legyen az egy egyszerű lassúzás, keringő, pörgős rocky vagy a megismerkedésük fázisainak eltáncolása, neki az összes esküvői fogadalmon, tószton túl, valahogy ez a tánc jelenti az igazi összetartozást.  Az meg külön öröm számára, ha ennek a pillanatnak a csodájához, megteremtéséhez ő is hozzá tehetett valamit.

Hogy miként gondolkodik az esküvőkről Gergő, azt saját szavai fejezik ki legjobban:

 „Számomra a ceremóniamesterkedés különös pikantériája, hogy valójában minden egyéb tevékenységem összessége. Egy esküvőn egyszerre kell jelen lenni szerkesztőként-műsorvezetőként-riporterként-játékmesterként. A ceremóniamester megoldóember, elsősegély pont, szóvivő, lóti-futi, pszichológus, a haverok bajtársa és a szülők lelki támasza. Miközben persze valójában a háttérben marad, mert a főszerep az ifjú páré!

Egy-egy helyszínről hazafele autózva, sokszor gondolkozom azon, hogy annyi készülődés után, milyen gyorsan elröppent az este, hogy két ember életének valami extra különleges élményében vehettem részt, és hogy micsoda hálát kell adni ezekért a pillanatokért. Jó érzéssel töltenek el az első megbeszélések, a készülődés, az esküvő napján a sok esemény, és az adott napra visszagondolni is mindig öröm.

Ezt az örömöt szeretném nektek is továbbadni, ha megtiszteltek a különleges bizalmatokkal.”

Nos, ő Gergő. Ha nektek is szimpatikus, csak jelentkezzetek, és amennyiben szabad a naptára még a TI napotokon, pillanatokon belül összekötünk vele…