DUNAI MIHÁLY VAGYOK – Párjaimnak csak Misi, ceremóniamester csapatunk alapítója.

Egy valódi, egyedi és stílusos, elegáns, felkészült és barátságosan közvetlen ceremóniamester Budapest és Magyarország teljes területén (és akár a világ bármely pontján). De mi is a feladatom?:

Az események levezetőjeként, mint a személy, aki végigkíséri majd napotokat, annak arcaként és hangjaként akár a tervezésben is részt veszek, választott esküvőszervezőtökkel összhangban (ha van szervezőtök), vagy amennyiben magatok készültök esküvőtökre, úgy a  Nagy Nap forgatókönyvének, menetrendjének szakmai szemmel való előkészítésének segítésében, kreatív, de megbízható és pontos, valódi tapasztalatokon alapuló tanácsokkal segítelek titeket a tervezési fázisban. Nem gond, ha nem Budapesten éltek, az sem, ha külföldön laktok, az online megbeszélés is kiválóan működik, éljünk a technika adta lehetőségekkel! Viber/Facetime/Skype/Hangouts/WhatsApp – beszélgessünk! 🙂

Egy jó ceremóniamester egyedi ötletekkel, tanácsokkal teheti olyanná a menetrendet,  amilyennek álmodtok róla. Tudom, nagyjából mire mennyi idő kell, tapasztalatom van az események helyes sorrendezésében is, ami kiemelten fontos dolog egy-egy rendezvény sikeréhez.

HUNGARIAN WEDDING AWARD AZ ÉV CEREMÓNIAMESTERE DUNAI MISI 2022-2

Hol érvényesülök igazán?

Kiváló alkalmazkodó képességgel bíró, sokszínű ceremóniamester vagyok. Alapvető közegem a nagyvárosi,  modern és stílusos esküvők, illetve – nem ritkán nemzetközi vagy teljesen külföldi esküvők házigazdája is vagyok. De a különleges, természet-közeli, vintage- és egyéb stílusos rendezvények házigazdájaként is számos sikerre vitt esküvőt volt szerencsém eddig is tervezni és vezetni. A hazai esküvő-szakmában mondhatjuk, hogy kiemelkedő szinten beszélek angolul – és ami legalább ennyire fontos – magyarul is. Könnyen megtalálom a hangot 0-99 éves korig bárkivel. Szeretek mosolyt csalni az arcokra.

A Ti napotokon:

A nap házigazdájaként és arcaként alkalomhoz illő öltözetben, mosollyal fogadom vendégeiteket,  gondoskodom róla, hogy mindenki tudja, hogy számíthat segítségemre, mindenkinek hasznos információkkal szolgálok, hogy senki egyetlen percre se érezze magát elveszettnek és tudja, mikor mire számíthat (a meglepetéseket is a helyükön kezelve). Természetesen a szolgáltatók is mind képben lesznek már feladataikkal ezen a ponton. A vendégseregben felmerülő tengernyi kérdést is én válaszolom meg, hogy nektek valóban csak egymásra és rájuk kelljen figyelni – és megélhessétek a napot álmaitok szerint.

csokordobás, esküvőre ceremóniamester, bouquet toss, bride, budapest, wedding, ceremóniamester, dunai misi
A Csokordobás: lehet a szertartás után, de az estét is fel lehet vele dobni. Mindig működik, mindig emlékezetes, ne hagyjátok ki! 🙂

Hogyan beszélek?

A mosoly sosem téved, a határozott de kedves elegancia jellemez. Nem fogok kínos vicceket mesélni, nem beszélek rigmusokban, nem mondok verseket, nem török tányért és öntök levest – ez a nap nem rólam szól. De mégis humorral, szeretettel és őszintén bevezetem az eseményeket, valódi ünnep-érzetet teremtve vendégeitekben, ami mindig emeli a rendezvény ünnepiségét és hangulatát. Hitelesnek maradni és beolvadni a környezetbe, hogy a vendégek maguk közül valónak érezzenek és ne úgy, mintha irányítva lennének. Ez az egyik erősségem.

A háttérben a szolgáltatóitokkal és a közreműködőkkel is folyamatos kommunikációval segítem a nap zökkenőmentes történéseit (fotós, filmes, DJ, technikus, catering, egyéb helyszíni szolgáltatók munkájának segítésével).

Néhány látványos(abb) fő-feladataim közül íme néhány:

 1. Vendégek fogadása és informálása a várható eseményekről
 2. Szertartások kellékeinek, menetének, ültetésének, technikai készenlétének segítése
 3. Szertartást követő események segítése (csoportképek, csokordobás, egyéb események)
 4. a pár esküvői bevonulásának hangulatfokozó megteremtése
 5. nászajándékozás és egyéb információk közvetítése
 6. a vőlegény (és egyéb) beszéd(ek)  felkonferálása
 7. egy esetleges kreatív esküvői (pl. egyedi kvíz)játék levezénylése
 8. A nyitótánc hangulatának megteremtése
 9. a tortavágás levezetése
 10. esetleges különleges összetartozási ceremónia – csillagszórókkal vagy gyertyafénnyel…
 11. esetleges éjjeli tánc, menyasszonytánc vezetése

… és még sok-sok feladat, amit személyesen tudunk átbeszélni, hiszen minden pár álma más és más.

Az esküvői játékokról:

Személy szerint azt szeretem  a legjobban, ha az esküvőből, okos tervezést követően nem csinálunk game-show-t, megy minden a medrében, és a boldog-vidám-őszinte pillanatokból egyszer csak hatalmas „ereszd-el-a-hajam” buli lesz.  Ez a nap nem a ceremóniamesterről szól, hanem rólatok. De persze apróbb kreatív ötletekkel lehet színesíteni a napot, amiktől a vendégek valóban magukénak érzik majd az eseményeket. Egyáltalán nem kötelező (sőt – a legtöbb esküvő kiváló pillanatokban gazdag lehet mindenféle szervezett/tervezett játék nélkül is, ez tapasztalat) de egy kis szórakoztatás még azért beleférhet. Van is teljesen egyedi, saját fejlesztésű „vendég-megmozgató” játékom, ami feldob, motivál és élénkíti az esküvői hangulatot -> meglepetéssel, nyereménnyel – de hiszem, hogy „túlprogramozott” játékok nélkül is lehet igazi nagy bulit csapni. Beszéljünk terveitekről, és meglátjuk, hozzátok és a ti esküvőtökhöz mi illik igazán.

Tehát: Amennyiben egy mókamester és egy műsorral/játékokkal telepakolt este a vágyatok, akkor nem feltétlen én leszek a megfelelő választás – én inkább az önfeledt buliban és a minőségi közös időtöltésben hiszek, a táncban és a valódi pillanatokban,  és ezekről szívesen beszélek veletek személyesen, egy találkozó során is.

A Ceremóniamester Világtérképe:

WEdding Master of ceremonies / wedding Host / The Wedding MC / ceremóniamester világtérképeBüszke vagyok rá, hogy számos külföldi és félig nemzetközi párral dolgoztam már eddig is, és minden országból érkező pártól tanultam valamit, ami hozzá tett ahhoz ami épp vagyok. Íme az én kis pár-térképem, ezekből az országokból érkező pároktól kaptam eddig felkéréseket:

Amerikai Egyesült Államok, Anglia, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Dánia, Egyesült Arab Emírségek, Finnország, Franciaország, Fülöp-szigetek, Hollandia, Horvátország, India, Írország, Izrael, Japán, Kanada, Kína, Lengyelország, Magyarország, Marokkó, Málta, Németország, Olaszország, Skócia, Svájc, Szlovákia, Szlovénia,  …..

és igen, örömmel, nyitottsággal bővíteném ezt a listát tovább.

Ceremóniamester - Dunai Mihály - ceremóniamester Budapest - ceremóniamester angolul - angol nyelvű ceremóniamester
The Wedding MC – Dunai Misi ceremóniamester

Tehát:

Ha mindezek után még mindig itt vagy velem (és itt vagy, hiszen ezt olvasod) az jó jel, köszönöm!

Ha azt érzed, lehetek én is az a személy, aki segít nektek, aki ott van és felismerhető a jelenléte, kedvesen irányítja az eseményeket de nem róla szól a nap, aki a tervezéstől a vendégek elbúcsúzásáig kísér titeket, csak jelentkeznetek kell elérhetőségeim bármelyikén. Most ti jöttök.

Addig is, itt van néhány visszajelzés, amiket korábbi párjaim írtak rólam, ceremóniamesteri munkámról, az együtt töltött esküvőkről.

HUNGARIAN WEDDING AWARD LEGJOBB CEREMÓNIAMESTER BUDAPEST DUNAI MISI 2023 VÉDJEGY

The Wedding MC - a ceremóniamester: Esküvővezetés, esküvői műsorvezetés, budapesti ceremóniamester, angol-magyar műsorvezetés, kétnyelvű esküvők, stílusos esküvők, angol-magyar ceremóniamester, ceremóniamesterek Budapest // ceremóniamester árak, modern vőfély,  kétnyelvű esküvő, angol-magyar ceremóniamester, angol-magyar műsorvezetés, kétnyelvű esküvői szertartás, kétnyelvű szertartásvezetés, angol szertartásvezető, legjobb ceremóniamesterek, esküvői játékok, partnerek: esküvői helyszínek, esküvői dj, esküvői fotós, esküvői filmes, esküvői video és cinematográfia